Gå til hovedindhold

Aktiviteter

På Dagcenter Regnbuen tilbyder vi vores brugere en lang række aktiviteter, som er tilpasset deres behov og ønsker. Det er vigtigt for os, at de oplever, at de har en høj grad af medbestemmelse og har indflydelse på, hvad der sker her i huset.

Mange af de aktiviteter, vi tilbyder, går igen uge efter uge og er dermed med til at give en genkendelighed og struktur, som mange af vores borgere har behov for. Men vi har også en række årligt tilbagevendende aktiviteter, der kun finder sted en enkelt gang om året.

Musik har stor betydning i dagligdagen på Regnbuen, der tilbydes forskellige musiske aktiviteter flere gange ugentligt.

Regnbuen har indrettet snoezelrum, hvor borgerne kan få sanserne udfordret med lys, lyd, dufte og andre sanseindtryk. Vi tilbyder svømning i terapibassin til enkelte borger. Til borgere, som er bevilliget fysioterapi kan det udføres her.

Fysisk aktivitet er en naturlig del af dagligdagen på Regnbuen, og alle er så vidt det er muligt dagligt på en travetur / kørestolstur / cykeltur.

Derudover hygger vi os med håndbad, manicure, højtlæsning, diverse spil, kreative aktiviteter og meget mere.

Som afveksling til hverdagen arrangeres udflugter, besøg på andre dagcentre, biografture og meget mere.

Transport

På trods af vores centrale placering midt i Ikast, så er det rart en gang imellem at kunne tage på lidt længere ture, til det formål har vi tre liftbusser.

Busserne ejer vi sammen med Lundgården og de benyttes til fælles ture og aktiviteter.

Til de lidt kortere udflugter har vi duocykler, så alle har mulighed for at få sig en cykeltur.

Forrige Næste