Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vores aktiviteter

På Dagcenter Regnbuen tilbyder vi vores brugere en lang række aktiviteter, som er tilpasset deres behov og ønsker. Det er vigtigt for os, at de oplever, at de har en høj grad af selvbestemmelse og har indflydelse på, hvad der sker her i huset.

Aktiviteter forside    Aktiviteter forside 2

Mange af de aktiviteter, vi tilbyder, går igen uge efter uge og er dermed med til at give en genkendelighed og struktur, som mange af vores brugere har behov for. Men vi har også en række årligt tilbagevendende aktiviteter, der kun finder sted en enkelt gang om året.

Musik har stor betydning i dagligdagen på Regnbuen, der tilbydes forskellige musiske aktiviteter flere gange ugentligt.

Regnbuen har indrettet snoezelrum, hvor brugerne kan få sanserne udfordret med lys , lyd, dufte og andre sanseindtryk. Vi tilbyder svømning i terapibassin. Til brugere, som er bevilliget fysioterapi kan det udføres her.

Fysisk aktivitet er en naturlig del af dagligdagen på Regnbuen i, alle er så vidt det er muligt dagligt på en travetur/kørestolstur/cykeltur.

Derudover hygger vi os med håndbad, manicure, højtlæsning, diverse spil, kreative aktiviteter, bagning, madlavning og meget mere.

Som afveksling til hverdagen arrangeres udflugter, besøg på andre dagcentre, biografture og meget mere.

 

Dagcentret Regnbuen
Møllegade 23  -  7430 Ikast
Tlf. 9960 5233  -  heini@ikast-brande.dk