Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vores hus

Dagcentret Regnbuen er beliggende i en tidligere fabriksbygning nær Ikast centrum, det giver nogle ganske særlige rammer, som kombineret med en farverig indretning gør, at vi kan tilbyde oplevelser for alle sanserne, hvilket vi lægger stor vægt på.

Regnbuen_vores hjem

Regnbuen er indrettet så hver af vores grupper har deres eget rum, hvor de holder til en stor del af tiden, når de altså er i huset.

Vi har indrettet et snoezelrum, hvor brugerne kan få udfordret sanserne med lys, lyd, dufte og andre sanseindtryk.

Huset rummer desuden plads til at tage sig en lur, få massage og modtage fysioterapi for de af vores brugere, der før det. 
 
Hele huset er indrettet handicapvenligt med automatisk døråbner og uden dørtrin, så det er behageligt at komme rundt også med kørestol eller rollator.

Regnbuen har en udendørs gårdhave med pergola, bord/bænkesæt, kørestolssandkasse samt hængesofa og takket være den centrale beliggenhed midt i Ikast har husets brugere og personale gode muligheder for at benytte sig af byens kulturelle tilbud: Svømmehal, bibliotek, cafebesøg , strøgture, indkøb og lignende.

Rolige rammer

I bygningen på Møllegade har tre af vores grupper deres daglige færden Derudover har vi to grupper på Rolighedsvej 5, mindre end 100 meter fra selve Regnbuen.

 

Dagcentret Regnbuen
Møllegade 23  -  7430 Ikast
Tlf. 9960 5233  -  heini@ikast-brande.dk